OMNIBUS U PAZINU

Udruga i Teatar Tirena u suradnji s Poslijediplomskim studijem Dramske pedagogije i uz podršku grada Pazina organiziraju Kazališni kamp manjeg formata.
U Pazinu će se od 20. do 25. kolovoza 2018. kao svojevrsni nastavak Kazališnog kampa, koji se u Pazinu u organizaciji Teatra Tirena održavao 11 godina, organizirati projekt OMNIBUS koji se sastoji od četiri radionice i jedne predstave. Cilj je projekta odgoj publike i dublje razumijevanje kazališta kao medija.  Dana 21. 8. u 20 sati održat će se predstava Teatra Tirena D(n)o dna, namijenjena tinejdžerima koja tematizira prekomjernu konzumaciju alkohola i njezine posljedice. Nakon gledanja predstave, dramaturginja Iva Gruić održat će radionicu Analiza predstave, a zajedno s dramskom pedagoginjom Ines Škuflić-Horvat i radionicu Koncipiranje radionice prije/poslije gledanja kazališne predstave, kako bi se tinejdžeri motivirali za gledanje predstava i produbili razumijevanje odgledanoga.
Iste će voditeljice održati i radionicu Interaktivno kazalište, u kojoj će se voditelji aktivnosti za djecu i mlade upoznati s formom kazališta čije su teme odgojno-obrazovne, u kojem publika aktivno sudjeluje, a koje rado zovu i kazalištem za društvenu promjenu. Radionicu Uvod u pisanje projekata vodit će profesorica Iva Nemec. Gošća iz Beograda, Nataša Milojević, predstavit će rad izuzetno uspješne organizacije BAZAART, koja se bavi kazalištem zajednice.
Svi programi su besplatni.
Informacije o prijavi:
https://www.facebook.com/teatartirena/posts/2025269784189873

Share this...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Odgovori